Инсталиране на ESP и "Sport" бутон за иключването му + Снимки Софтуерно и хардуерно активиране на екстрата при Астра Х/ Astra H
Публикувано: 16 ноември 2018 - 21:14
Притежавам ЗАФИРА Б, 1.9ДТ, 120к, и притежава всичко необходимо без копчето "SPORT"
Закупих панела, прекарахдвата допълнителни кабела, програмирах по описания начин, но уви не се получи.
Моето IPC e с индекс PF и по таблицата нямаше инфо дали е поддържа изключване на ЕСП.
Бях длъжен да опитам. Та категорично не се получава.
остана ми само надписа SPORT да си свети

Публикувано: 28 декември 2018 - 12:58
Публикувано: 17 януари 2019 - 19:38
Публикувано: 10 март 2023 - 20:22
Kadett E C16LZ - RIP
Публикувано: 10 март 2023 - 20:54
Hevy, на 10 март 2023 - 20:22, каза:
Преди пет години си бил по свестен, сега във фейса си се изпедерастил нещо. Обикновен потребител задава въпрос - може ли да се сложи esp на кола без тази система. Аз отговарям че е по лесно да си купи друг дарак с esp . Ти ми се появяваш под поста с хилене, имало било инфо из нета, просто било и не знам си още какво. Даже не питаш каква е колата на питащия , кво те интересува, важното е да се похвалиш колко си умен. Заедно с теб се появяват и другите тъпаци като Страхил и Балджиев и те се хилят. Всичките смотаняци сте най големите отворковци в мрежата, щото сте далече от шамарите...Затова просто ще се махна и от групата във фейса, за да не се нервирам. Както се махнах от тук. Повечето педали криво разбирате понятията взаимопомощ и колега.
Във фейса те наредихме и избяга като кученце с подвита опакша което знае само да лае ,че дори от страх блокира всички ни , но какво може да се очаква от човек който избива комплекси защото може би има лоши спомени с чичо си в детството ;) , ти никога няма да бъдеш на нивото на никой от нас преживей го чичка!
Публикувано: 10 март 2023 - 21:02
Hevy, на 10 март 2023 - 20:22, каза:
Преди пет години си бил по свестен, сега във фейса си се изпедерастил нещо. Обикновен потребител задава въпрос - може ли да се сложи esp на кола без тази система. Аз отговарям че е по лесно да си купи друг дарак с esp . Ти ми се появяваш под поста с хилене, имало било инфо из нета, просто било и не знам си още какво. Даже не питаш каква е колата на питащия , кво те интересува, важното е да се похвалиш колко си умен. Заедно с теб се появяват и другите тъпаци като Страхил и Балджиев и те се хилят. Всичките смотаняци сте най големите отворковци в мрежата, щото сте далече от шамарите...Затова просто ще се махна и от групата във фейса, за да не се нервирам. Както се махнах от тук. Повечето педали криво разбирате понятията взаимопомощ и колега.
Предпазният колан може да те спаси, но и да те лиши от емоции, каквито карат всеки от нас да се чувства по-жив от всякога :)