Разходка до съседна Гърция
Mahoney 17 януари 2007 - 00:37
е дай да помислим до края на седмицата! щото има месец и половина до тогава все пак!
Vassil 22 януари 2007 - 17:34
Мали, чак сега се сетих, че бях обещал снимки
Ето няколко бързи, поне за добиване на обща представа от там :b070:
Ето няколко бързи, поне за добиване на обща представа от там :b070:
yo_ko 26 януари 2007 - 21:03
И кво стана сега - до къде стигнахме ?Всичко уточнено ли е - дата ,кои ще доидат от къде ще се тръгне ,колко коли ще сме ,за стикерите пари нещо да пратя ли или като дойда в София - тогава ?Колегите от Гърция в час ли са ?С една дума ориентираите ме как върви организацията ,че да не стане много приказки и накрая - нищо !Ще ме побъркат приятелите от бъзик ! Много здраве от Нова Загора !Пишете !
bugatti 27 януари 2007 - 10:46
Прочетете постовете ми на страница номер 3 и ще ви стане ясно.....освен това не съм обсъждал нищо друго с гърците тъй като ми трябва бройка със сигурните хора
yo_ko 27 януари 2007 - 17:33
bugatti, на Jan 27 2007, 10:46 AM, каза:
Колега аз 3 та страница наизус я знам вече ,ама това са предложения - въпроса ми е другите да изкажат мнение навити ли са за този график ,някой наел ли се е с изработката на тези стикери ,да се види колко човека са сигурни и ако има други от нашия край да пътуваме заедно към София ! Мисля ,че притесненията ми са оправдани ,защото съм нов и нямам представа сериозни ли са хората от клуба,а и още не съм участвал в събирания ,но с нетърпение чакам 02 .03.07 за да се запознаем и поразтъпчем до съседна Гърция ! Наздраве от Н З
ps За колегата от Разград ,които се притеснява за газта - там газ има ,но там е около 1,60 лв литъра, разстоянието не е голямо по мои сметки не повече от 200 км в Гръцко - няма ли да ти стигне газта в бутилката ?
Vassil 27 януари 2007 - 17:40
Няма за какво да се притесняваш! Стабилни са хората, не са да кажеш некой точни :icon1_biggrin:
На мен, лично началото на Март ми се вижда раничко. Няколко пъти споменах, че в Солун си е доста хладничко сравнение с другите части на Гърция и ако отидем тогава, няма да можете да се нарадвате както трябва. Също така, нещата трябва да се организират много сериозно, защото това не е като разходка до Паничище и Карандила. Стикери и Аз мога да направя, имам и доста други идей, които смятам да усъществя за тогава. Нека не бързаме и всичко да стане както си трябва, за да несъжаляваме после
П.С. А ти колега, не се притеснявай толкова, преди Гърция ще има Опел Уикенд почти на 100, така, че ще имаш възможност да се запознаеш с хората от клубЪ :b070:
На мен, лично началото на Март ми се вижда раничко. Няколко пъти споменах, че в Солун си е доста хладничко сравнение с другите части на Гърция и ако отидем тогава, няма да можете да се нарадвате както трябва. Също така, нещата трябва да се организират много сериозно, защото това не е като разходка до Паничище и Карандила. Стикери и Аз мога да направя, имам и доста други идей, които смятам да усъществя за тогава. Нека не бързаме и всичко да стане както си трябва, за да несъжаляваме после
П.С. А ти колега, не се притеснявай толкова, преди Гърция ще има Опел Уикенд почти на 100, така, че ще имаш възможност да се запознаеш с хората от клубЪ :b070:
Жоро 29 януари 2007 - 08:50
ММММММММММММ така ние /Мищо, Митко и аз/ като добри приятели се жертвахме заради вас вчера и отскочихме до Солун да видим как е, че да не ходим неподготвени...
Еми па хубаво е, жертвата си заслужаваше.
Моренцееееее, мандаринки по дърветата и мноооооооого опели всичките доста по юбави от нашите ама...
Жените също изгониха от мен мита за телосложението тип амфора. Е такова нещо няма...
Абе що се върнахме?
Цените са им по-височки от наще ама...
Примерче: кафе 3Евро, Кола 1/2л - 1.2Е, Дюнер 2.5Е, Бира 1/2 - 3.5Е, Пица хът голяма 10Е...
Снимки и малко по точни цени като ги сваля от тела и като ги сканирам
Еми па хубаво е, жертвата си заслужаваше.
Моренцееееее, мандаринки по дърветата и мноооооооого опели всичките доста по юбави от нашите ама...
Жените също изгониха от мен мита за телосложението тип амфора. Е такова нещо няма...
Абе що се върнахме?
Цените са им по-височки от наще ама...
Примерче: кафе 3Евро, Кола 1/2л - 1.2Е, Дюнер 2.5Е, Бира 1/2 - 3.5Е, Пица хът голяма 10Е...
Снимки и малко по точни цени като ги сваля от тела и като ги сканирам
Жоро 31 януари 2007 - 08:49
Така ето и няколко снимки от тела ми: - малко моренце
Мандаринки през януари
А ето и какво карат:
Повече от Митята че тела му е по-свестен и ще се види повече
Мандаринки през януари
А ето и какво карат:
Повече от Митята че тела му е по-свестен и ще се види повече
Mitko_metana 01 февруари 2007 - 18:04
Ето и мойте снимки от чудесната разходка!!! My Webpage
kaka 08 февруари 2007 - 10:22
Бугат, мисля, че вече е крайно време да се даде някаква по-конкретна информация относно мястото, където ще се спи, програмата на събитието, както и цени за нощувка и т.н., за да можем да си правим сметката. Все пак доста от нас принципно са на работа в петък и трябва да планираме по някакъв начин отсъствието си, както и да предвидим разходите за разходката.
bugatti 09 февруари 2007 - 02:47
За да мога да ви дам горе-изброената информация трябва да ми дадете дата .....после аз ще се свържа с органозатора в ГР и до няколко дни предполагам ще имам отговор....
П.П и все пак някаква сигурна бройка
П.П и все пак някаква сигурна бройка
kaka 09 февруари 2007 - 09:16
Смятам, че между 15 и 20 човека ще са твърди.
А за датите, не говорехме ли за 2-4.03.?
П.П. Ако някой смята да идва, но поради колебания в предишни мнения не съм го включила в списъка, или поради друга причина го няма там, да казва своевременно.
Мнението беше редактирано от kaka: 09 февруари 2007 - 09:34
А за датите, не говорехме ли за 2-4.03.?
П.П. Ако някой смята да идва, но поради колебания в предишни мнения не съм го включила в списъка, или поради друга причина го няма там, да казва своевременно.
Мнението беше редактирано от kaka: 09 февруари 2007 - 09:34
Angelinoff 09 февруари 2007 - 09:55
Много ми се ходи и на мене! Ама от чехия до нас са ми 1200 км и оттам към солун .....и връщане ..... става много път , аз ще пътувам 2 дена и половина зада седа 2 дена .....
Иначе е много яко в гърция ще си прекарате чудно колеги , и по това време хотелите са 8-12 евро на легло , щото сезона не е почнал .... бирата е 3-4 евро ... смятам да ви е полезна тази инфо... 10 дневна винетка мисля че беше 6 или 8 евро.
Приятна разходка колеги !
Иначе е много яко в гърция ще си прекарате чудно колеги , и по това време хотелите са 8-12 евро на легло , щото сезона не е почнал .... бирата е 3-4 евро ... смятам да ви е полезна тази инфо... 10 дневна винетка мисля че беше 6 или 8 евро.
Приятна разходка колеги !
Жоро 09 февруари 2007 - 10:34
Винетка до солун няма!!!
А до адаша ако не кажеш цена за нощувка няма да разбереш бройка!!!
Щото ако ми кажеш 30-50Е няма да отида и да ме влачите
А до адаша ако не кажеш цена за нощувка няма да разбереш бройка!!!
Щото ако ми кажеш 30-50Е няма да отида и да ме влачите
a26 09 февруари 2007 - 10:35
kaka, на Feb 9 2007, 10:17 AM, каза:
a26, на Feb 9 2007, 10:12 AM, каза:
За регистрация на клуба: ако има воля - ще направя регистрацията (устави, документи, заявление до съда и т.н.). Съвсем естествено като има вариант ще го пусна за обсъждане и така. И като нов - ще поема разходите за регистрацията (ама ще го броим вместо бонбоните на първа среща) Ако сте навитаци - ще пусна за обсъждане основните въпроси, които ще се включат в устава, а после и целия за final одобрение.
Точно е!! Не е мястото на тая тема в ТАЗИ ТЕМА!
Ами аз и за тва съм го сложил като офтопик! Просто по-горе ставаше въпрос и за тва. Нямам нищо против да се изтрие/премести в друга тема ако има желание...
А за Солун - за плаж е рано още, но за кафенца, припек и срещи - и сега си е супер...
bugatti 02 март 2007 - 00:51
Стига съм ви държал в пълно неведение...значи изчаквам да ми дадът дата от там ще го отложим най-вероятно за края на март или средата на април поради разни техни си съображения( мнооо студенти...изпити разни, сега тепърва започват валежите там....) така че имайте търпение ще го направим
bugatti 25 юни 2007 - 23:21
Ta така...тази вечер разбрах доста хубави неща, които предполагам ще ви допаднат :) имам вече ясно формулирана оферта от съседите ...сряда ще го обсъдим на еко но цените са доста добри поне според мен де..... 5 евро нощувката и 7 евро порция храна....предполагам че имате в предвид разликата в стандарта между двете страни така че тази оферта найстина си заслужава
kaka 28 юни 2007 - 09:20
Добре, ама дай повече подробности, за да можем да си направим сметката - за кога става въпрос, къде ще се спи и т.н. Обаче се съмнявам вече да успеем да се организираме, гръцките събратя много се забавиха и ние сме си направили разчети за морета и почивки... Все пак разгара на сезона наближава.
Иво 28 юни 2007 - 10:16
Жоре я разкажи малко повече. От къде ги намери тея цени??? Ние сме го намислили за 21-22 юли пътуването до Метеора
фалконети77 28 юни 2007 - 10:41
Колеги,дайте моля точна дата за да може да се предвидят разни работи като работа,финанси и други дреболийки.Ако е 21-22 юли ще е много добре! Идеята за една бърза разходка е мно'о добра!