Хасково
fanatic 17 февруари 2011 - 11:54
Хайде хасково имате си вече подфорум.... пожелания за повече хора на срещите и всичко най..
t_g_stoev 17 февруари 2011 - 14:26
Здравейте колеги.Първо нека изкажа благодарноста към fanatic за подфорума на Хасково. А сега по темата,утре да няма липсващи елементи на срещата във 18:00.Срещата е на ОМВ ,като разбира се ще има 10-15 минути пауза до като се съберем всички и решим къде ще си провеждаме срещите вече.Лично към колегата Бойчев,надявам се утре да си мернеш нослето на срещата,ако няма с какво да дойдеш обади се на някой колега да те вземе.Знаеш ни телефоните и скайповете.Поздрави на всички
boichev 17 февруари 2011 - 14:41
fanatic Благодаря Ти за Под Форум Хасково. Тенчо спокойно, ще дойда. Утре ще мина да си платя телефона, после ще звънна на Джаспър да се разберем откъде и кога да ме вземи. Още веднъж, fanatic Благодаря Ти. Поздрави.
Jasper80 17 февруари 2011 - 17:15
Първо и аз да изкажа благодарностите си към fanatic ,второ за утре както казваше Иван Гарелов "часът и мястото на срещата са известни"(мисля че така беше) и трето ,но не на последно място Бойчев и утре ще дойде ,а ако те няма и тогава
ХАХАХАХАХАХАХА.
ХАХАХАХАХАХАХА.
Delikolev 17 февруари 2011 - 17:36
И аз благодаря на fanatic за подфорума все пак и в Хасково и Димитровград има доста фенове.А за утре пак кам 18:10-15 Димитровгрдската група сме на дано да се съберем много хора този път
Pushkarov 17 февруари 2011 - 18:23
Благодаря на всички нека и ние се почустваме по-важни!Специални благодарности на "fanatic" и "Auris 1.6 vvt-i" чрез който кореспондирах това да стане реалност.И нека това да бъде началото на една традиция!!!
Delikolev 18 февруари 2011 - 17:23
Хаиде колеги и ние от Димитровград тръгваме след малко кам Хасково направо на
Рошко 18 февруари 2011 - 17:44
Честито на хасковлии и околността! Дано подфорума ви помогне да се организирате по-лесно и по-добре и общността ви да расте!
Поздрави и не забравяйте на срещата да почерпите Pushkarov по едно (няколко пъти... ), тъй като все пак той беше инициаторът и най-големият "виновник" раздел Хасково да стане реалност.
П.С. Пушкаров, като дойда в Хасково, искам возене в черната "маршрутка"
Поздрави и не забравяйте на срещата да почерпите Pushkarov по едно (няколко пъти... ), тъй като все пак той беше инициаторът и най-големият "виновник" раздел Хасково да стане реалност.
П.С. Пушкаров, като дойда в Хасково, искам возене в черната "маршрутка"
CrazyJ 18 февруари 2011 - 20:42
мамка му или закъснях прекалено много или не се е вяснал никой ама сиг е първото.. че свърших в 7 без 10 докато се домъкна стана 7 и никой нямаше ;(
t_g_stoev 01 март 2011 - 07:00
CrazyJ, на 18 Feb 2011, 20:42, каза:
мамка му или закъснях прекалено много или не се е вяснал никой ама сиг е първото.. че свърших в 7 без 10 докато се домъкна стана 7 и никой нямаше ;(
Pushkarov 02 март 2011 - 00:34
Няма какво да се разбираме.Казваме 18:30 в петък на това кръчме ако искате ако не някой да даде препоръки.Мен лично ме устройва заведението.За тези които не са присъствали миналия път заведението е "Малкия Хан" до автогарата и мисля че винаги ще е отворено за нас!Утре ще погледна какво сте измислили и ако няма промени или недоволни остава за там.Това е от мен
^Del^ 02 март 2011 - 23:26
Аз и Любо предлагаме да правим събиранията в Каменец.Като бонус,ще пробваме да изврънкаме за намаление на цените на услугите на автомивката
t_g_stoev 03 март 2011 - 00:21
Здравейте ,понеже Каменец не го знам лично аз къде е,предлагам тая седмица в 18:30 в петък да се съберем пред Малкия хан пък после ще мислим.
Delikolev 03 март 2011 - 20:33
Jasper80 03 март 2011 - 22:46
^Del^ 04 март 2011 - 00:20
Toчно за на Кърджалийска Каменец-а става въпрос Окей,значи в Петък 18:30 на Малкия Хан.И там вече ще обсъдим за в бъдеще къде да ходим
Delikolev 04 март 2011 - 12:17
OK колеги с бат Тенчо сме на Малкия Хан в 18:30 наи касно
^Del^ стягаи Вектрата че довечера може да направим един старт
^Del^ стягаи Вектрата че довечера може да направим един старт