Шумен строЙ се преброй се !
SenS` 29 август 2008 - 00:14
Здравейте колеги искам да ви питам каде правите сбирките,че другата седмица ще идвам кум шумен..та да направим една сбирка да огледам така шуменските бегачки
Коцето-Шумен 27 септември 2008 - 15:27
ай леле ние го забравихме под-форума бре ! добре че си имаме телефони и скайповете па да се чуваме и виждаме
SenS` 29 септември 2008 - 16:06
хаха и пак ще е добре ако някой ми каже каде се правят сбирките та да може другия път като дойда да се скиф
Коцето-Шумен 29 септември 2008 - 16:39
сбирките се правят по тъмните кътчета на града на по бира с цаца или картофки или... ама колко сме и кой сме .... та ние даже отговорник си нямаме !
SenS` 29 септември 2008 - 19:54
ее нема ли кой да се престраши за регионален бай дъ уей познавам по голямата част от града така че няма проблем кадето и да се намира мястото
westside 29 септември 2008 - 23:30
Кажете ве колеги кога, къде, какво? Аз от първи ставам "бедно студентче" и идвам при вазе така че чакам оферти... . Нещо ако има сбирки мероприятия(запои) там съм
shunter 30 септември 2008 - 08:25
ехааа, човек два дни да не влезе във форума и гледай кво станало. ако се организира нещо звънкайте, че от 1 месец се занимавам с майстори в къщи и нямам възможност да следя развитието на темата.
SenS` 02 октомври 2008 - 19:44
Ами другата седмица живот и здраве събота трябва да съм в шуменско така че ще се доуточним за час и място
westside 05 октомври 2008 - 22:35
Най-сетне! че в тоя град никой не познавам. За съжаление в събота вероятно няма да съм в Шумен , но ако има оферти за през седмицата... там съм.
P.S. Гледам отдавна няма събирания и е време а са измисли нещо.
P.S. Гледам отдавна няма събирания и е време а са измисли нещо.
Коцето-Шумен 06 октомври 2008 - 02:42
ние си се виждаме след уговорки в скайп :) няма нужда да пишем тук
Коцето-Шумен 14 октомври 2008 - 19:50
shunter 15 октомври 2008 - 09:03
Ей голям папарак ще излезеш и в нощните часове ходиш да щракаш.
Хайде направим една срещичка няква, че гледам има и тема за национална среща всеки да си каже мнението. давайте предложения за място и час.
Хайде направим една срещичка няква, че гледам има и тема за национална среща всеки да си каже мнението. давайте предложения за място и час.