Внимание,КАМЕРИ в Плевен!
petio_78 30 ноември 2011 - 23:02
От първа ръка разбрах,че през месец декември ще се монтират 2/ДВЕ/ камери за скорост.Едната на магазин Баумакс/входа от София/,а другата до сервиза на Шопов/входа от Гривица/.Внимавайте да не изгърмите.Може/и най-вероятно/ще се монтират през нощта,и ако някой отиде да си тества колата на новият асфалт ще изгори.Щом разбера,че са монтирани веднага ще напиша,но го имайте в предвид.
Мнението беше редактирано от petio_78: 30 ноември 2011 - 23:03
Мнението беше редактирано от petio_78: 30 ноември 2011 - 23:03
AirRaidSiren 30 ноември 2011 - 23:07
Благодаря за информацията, колега! От кога чакам да приключат с асфалтирането за да направя един лек ластик там.
zdravkop 08 декември 2011 - 20:57
Чак сега виждам темата и бързам да се включа. Колега, внимавай с лекия ластик на новия асфалт, защото пътувам редовно по тази линия и почти всеки ден на спускането по пътя за Гривица има необозначена астра с камера. Бяла Аста, стои дълбоко вдясно от пътя (малко преди автокъщите) и я виждаш в последния момент, когато вече е късно.
tihomir_rs 08 декември 2011 - 21:04
Аз искам да попитам колегите от Плевен и региона му-по Околовръстното на Плевен има ли камери?
Пътувам София-Русе и по принцип там спазвам ограничението от 80 км/ч ,но за всеки слушай да съм застрахован.
Пътувам София-Русе и по принцип там спазвам ограничението от 80 км/ч ,но за всеки слушай да съм застрахован.
AirRaidSiren 08 декември 2011 - 21:14
По принцип рядко влизам в Плевен оттам, но мина ли табелата се старая да не надвишавам 70км/ч. Мисля, че толкова беше ограничението там. Иначе е хубаво, че асфалтирват цялостно защото пътищата са някаква трагедия. Често ми се налага да минавам през прословутия булевард Георги Кочев и когато съм с Бертонето направо ми се плаче.
petio_78 08 декември 2011 - 22:38
Последна информация:камерите ще са 7,не е шега.СЕДЕМ камери за скорост ще се монтират в Плевен до 31.01.2012.На всеки вход ще има,и в града също.Така,че карайте леко докато ги научим къде са.
zdravkop 09 декември 2011 - 18:50
Ужас, ченгетата ще засипят града с камери! Дано да ги разберем бързо къде са.
Insignia OPC 10 декември 2011 - 15:12
Е, не вярвам всичките да са скорост, по скоро са наблюдателни да следят кой и къде минава, ако стане някое престъпление...
NetSpider 11 декември 2011 - 14:38
Айде като разберете къде точно ще са камерите, се обаде, пък аз ще го мисля каква пресовка да им сложа за украса :D
petio_78 11 декември 2011 - 20:19
Insignia OPC, на 10 декември 2011 - 15:12, каза:
Е, не вярвам всичките да са скорост, по скоро са наблюдателни да следят кой и къде минава, ако стане някое престъпление...
За скорост са,за скорост са.Три от тях ще са мобилни/в коли/другите стационарни,НО на охранявани места.Т.е.ще е трудно да се увредят.
А иначе такива наблюдателни и сега има бол.Само на кръстовището на Д.Попов и Гренадерска са 8,на Сан Стефано са 2,на ДНА 2....
maistorabg 12 декември 2011 - 08:50
Кат чета тука,някой хора само с камери ли могат да ги накарат да шофират по правилника?
Като знам какви са глобите,толкова ли излишни пари имате?
И ред други неудобства,до които може да доведе неразумното шофиране.....
Като знам какви са глобите,толкова ли излишни пари имате?
И ред други неудобства,до които може да доведе неразумното шофиране.....
zdravkop 12 декември 2011 - 21:04
Не става въпрос за това, че ако не са камерите няма да караме по правилника. А излишни пари няма никой, за да ги дава. Става въпрос за това, че като накичат града с камери човек трябва не да спазва правилата, ами да се престарава едва ли не. Или искаш да ми кажеш, че ти си идеалният шофьор и никога досега не си нарушавал правилата? На всеки се е случвало.
AirRaidSiren 12 декември 2011 - 21:19
В Плевен не стига, че данъка на колите ви е безбожно висок, а пътищата трагични, ами сега пак искат от хората да скубят.
NetSpider 21 март 2012 - 19:38
ВНИМАНИЕ !!! ТАЗИ ВЕЧЕР ЗАПОЧНА ПОСТАВЯНЕТО НА КАМЕРИ ЗА СКОРОСТ !!! Едната която видях да поставят е на изхода за с.Опанец над моста, насочена в посока София от дясната страна ако патувате натам.
petio_78 21 март 2012 - 20:32
Комбинирани камери има и на кръстовището на ул.Гренадерска и бул.Георги Кочев.Те снимат за:гражданска отговорност,технически преглед и скорост.
zdravkop 21 март 2012 - 20:51
Добре стана, че направих темата важна. Наистина информацията е повече от ценна. Петьо, не можах да разбера къде точно са камерите на изхода от Плевен в посока към Гривица- след моста, но къде точно? Там няма рекбамни билбордове, където да се поставят. Гледах, гледах, но не мога да я открия къде е.
milen_vectra2000 28 март 2012 - 09:23
Редовно има коли с камера на входа на Плевен след Баумакс,срещу СИКО-С и
под моста за Сторгозия,снимат влизащите от посока София.
Мнението беше редактирано от milen_vectra2000: 17 юли 2012 - 14:10
под моста за Сторгозия,снимат влизащите от посока София.
Мнението беше редактирано от milen_vectra2000: 17 юли 2012 - 14:10
Gecata92 22 юли 2012 - 14:47
http://antiradar.braindumpz.com/#2011
Това е един доста полезен сайт за камери, радари, стоянки на КАТ.
Това е един доста полезен сайт за камери, радари, стоянки на КАТ.
zdravkop 28 ноември 2012 - 20:56
Нови камери в Плевен!
Колеги, в неделя монтираха камери (днес видях, че са монтирани вече)на кръстовището на бул. "Г. Кочев" и бул. "Русе"- горе до бившото трудово поделение. Не знам дали са започнали да снимат и записват, но бъдете внимателни там.
Колеги, в неделя монтираха камери (днес видях, че са монтирани вече)на кръстовището на бул. "Г. Кочев" и бул. "Русе"- горе до бившото трудово поделение. Не знам дали са започнали да снимат и записват, но бъдете внимателни там.
petio_78 29 ноември 2012 - 08:19
И на кръстовището на "Гренадерска" и "Данаил Попов" вече са нови камери.В старите кутии са,но вътре са нови.Снимат за скорост,застраховка,и минаване на червен светофар.Застраховката се проверява по рег.номер на автомобила.