OPC X20XER upgrade?!
Staskata 16 февруари 2016 - 20:51
Оги, на 06 февруари 2008 - 13:25, каза:
Ми .. Опел правят 20ХЕ .. убиват всичката риба .. влизат еконормите .. слагат ЕГР и т.н. и от 150 коня маторя стаа 136 (20ХЕV) .. после правят ОПЦ-то .. връщат пак 4-2-1 колекторите на ХЕV-а .. подострят малко валчетата, базикат електрониката и оп .. 160 коня.
Реално ъпгрейдите които си замислил са вече направени. При теб варианти има 1-2 ... всичките свързани в промяна статута на колата от ежедневка на такава за уикенда
Ако си готов да я жертваш .. атакувай, ако не сменяй и така
Пауър кап-а замества SFI кутията
.. някой е решил, че с нея е по-кофти. НИкой друг мотор няа такава съответно няма какво да заместиш
На XEV-а тръбата е точно като пауър кап
Представи си на мястото на SFI кутията това ..
става като при теб
Отделно съм убеден, че тоя пауър кап помага само на високи обороти и вреди на нисли
Реално ъпгрейдите които си замислил са вече направени. При теб варианти има 1-2 ... всичките свързани в промяна статута на колата от ежедневка на такава за уикенда
Ако си готов да я жертваш .. атакувай, ако не сменяй и така
Пауър кап-а замества SFI кутията
.. някой е решил, че с нея е по-кофти. НИкой друг мотор няа такава съответно няма какво да заместиш
На XEV-а тръбата е точно като пауър кап
Представи си на мястото на SFI кутията това ..
става като при теб
Отделно съм убеден, че тоя пауър кап помага само на високи обороти и вреди на нисли
Sisa 24 февруари 2019 - 16:10
barbarona 30 юли 2019 - 17:23
Здравейте! И аз имам X20XER и търся някой който да прави копия на всмукатели като на Dbilias, lexmaul, mantzel и подобни.