ОК, аз още съм готов да се повозим с научни цели на 24ти и да го решим тоя въпрос :)
Предлагам следните маршрути, който подлежат на корекции разбира се.
Вариант 1 около 80 км
София - Вакарел: среща на Джъмбо на Ботевградско, зареждане на ШЕЛа срещу него, около 40 км до Вакарел по Тракия. Мерене по борд. (до тогава трябва да са направили ремонтите и да са пуснали всички платна.)
Вакарел - Нови хан - Елин Пелин и по Подбалканския обратно до Джъмбо и Шел за мерене по борд и дозареждане
или по "сложният" Вариант 2 около 130 км
София - Ихтиман: среща на паркинга на Метро на цариградско, зареждане на ОМВ на излизане или друга бензиностанция и 50 км по Тракия до Ихтиман. Мерене на показания по борд.
Ихтиман - Самоков: 30тина км по път 822, мисля че се води третокласен път, никога не съм го минавал, вероятно не е блестящ, но надявам се е проходим - икономично шофиране. Мерене показания по борд
Самоков - София: покрай яз. Искър, Панчарево, Горубляне до ОМВ това мисля е второкласен път. Мерене по борд и дозареждане.
Мнението беше редактирано от benzy: Вчера, 23:40
Не може да се държиш с колата като с човек - колата се нуждае от любов.
Когато виждаш дървото, в което ще се удариш, това е недозавиване. Ако само го чуваш и усещаш, това е презавиване.
По-бързо, по-бързо, по-бързо, докато възбудата от скоростта надвие страха от смъртта.