Подгряващи свещи?
k opel e 28 януари 2016 - 01:06
Първо ги премери. При палене в такива големи студове, дори и да имаше една изгоряла щеше да запали трудно и с първоначално бял пушек.
indi 28 януари 2016 - 01:16
Да,разбира се,първо ще ги замеря,и ако са здрави вече идва въпроса-защо святка "Chek"-а.
dimitarmark 28 януари 2016 - 14:07
Щом пали от раз и святка чек след 30 секунди не е свещ! Направи диагностика със нещо, съмняват ме други неща, дано не съм прав. Но свещи не бутай!
indi 29 януари 2016 - 20:26
Днес,при +13гр. давам контакт,лампата за подгрева НЕ свети,въртя,пали от раз,и "Chek"-а изобщо не светна след запалването.Следователно--Колкото по-студено е времето--толкова по-дълго свети "Chek"-а,-при плюсови температури-не светва нито лампата за подгрева,нито тази на ECU-то.Извод????
mrsch66 29 януари 2016 - 21:08
Е толкоз ли няма колеги с ОП-КОМ в Видин да прочетат тази кола да се види каква грешка е записала или всички дето са се НАБУТАЛИ с 50-60лв да го купят вече са майстори и взимат 30-40лв за диагностика за да го избият.
pepi_sm 28 март 2016 - 18:35
Здравейте колеги въпроса ми е следния две изгорели и запекли подгряващи свещи на Зафира А при развиването се очакваше да се скъсат и това стана и двете свещи бяха изкарани без сваляне ня главатя но при едната остана парчето което се скъса в долната част палихме колата но не иска да го изхвърли парчето има ли друг вариант да се изкара това останало парче само то остана.
Ne6to Smisleno 29 март 2016 - 10:15
Не разбрах точно къде е останало, но ако не е завито или заклещено, защо не пробвате с магнит. Извинявам се ако не съм разбрал въпроса. А как ги извадихте без да махате главата?
pepi_sm 29 март 2016 - 15:02
Майстора не знам по какъв начин ги е извадил без да маха главата понеже не съм бил там когато ги е вадил остана само парчето от подгрева на едната свещ там се е скъсала другата е излезнала цяла утре що ходя при него и ще видим до къде е стигнал.
mrsch66 29 март 2016 - 19:53
За съжаление ще се наложи да свалите главата скъсал се е върха на свеща който е в горивната камера това е оргинално менте върховете се раздуват като прегорят сега е заклинено но след някое време ще падне в цилиндъра и салатата е сигурна докато го чуеш че претропа ще се забие в буталото или ще заклини клапан в отворено положение.
pepi_sm 30 март 2016 - 18:55
И последното парче от върха на свеща днес майстора го изкара успешно без мое присъствие и без сваляне на главата вече съм с 4 нови свещи Beru и чека не свети вече за изгоряла свещ .
indi 30 март 2016 - 19:43
Привет и от мен,колега. Без да ме гони параноята, а опита от майсторите--взе ли ти нещо над договорената цена за услугата майстора,щото обикновено се казва ниска цена за да не се отблъсне клиента, а после се прилагат всякакви хватки,за да се стигне до реалната цена.Този номер се прилага обикновено,когато за пръв посещаваш определен сервиз.
pepi_sm 31 март 2016 - 07:09
Не колега взе ми това което бяхме говорили предварително плюс 4-те нови свещи. В града ходих някъде към 8-9 майстора и никой не се нави да ги изкара защото щяха да се скъсат и всички казваха след това трябва да се сваля главата но се убедих ,че може да се изкарат скъсани и без сваляне на главата .
maxuel82 01 юни 2016 - 20:36
Днес моята каляска ме притесни - времето е топло сутринта беше +19градуса ! Давам на контакт ,свещите не ми светват когато е топло и въртя ключа за да запаля и след 5-6 сек.въртене на стартера не можа да запали ! Връщам ключа и пак отново и чак на 3-тия опит с въртене от по 5-6 сек запали ! Веднага взех диагностиката ,но грешки не бяха се записали ! Гледах и живите данни и всичко нормално ! Отидох в менюто с тестовете на опкома и тествах подгряването След като завърщи теста се беше записала тази грешка " P0380 - Glow Plug Circuit
(0A) - Not present
" Изчистих я и пак направих тест и пак я записа ! Сега ,дали имам изгоряла свещ или причината е по ел.веригата на релето ? Възможно ли е по трудното запалване да е следствие ,че съм с 62Аh акумулатор като за модела акумулатора трябва да е 75Ah?
(0A) - Not present
" Изчистих я и пак направих тест и пак я записа ! Сега ,дали имам изгоряла свещ или причината е по ел.веригата на релето ? Възможно ли е по трудното запалване да е следствие ,че съм с 62Аh акумулатор като за модела акумулатора трябва да е 75Ah?
Ne6to Smisleno 02 юни 2016 - 09:25
лятото няма да са ти малко 62 А, но зимата ще го умориш за норматив. Важно е акумулатора да ти е с хубав стартов ток зимата - към 700. Иначе ще го скапеш по-бързо. Лятото тая кола трябва да пали и с 45 ампера акумулатор ако е читав. Аз мойта я карах един месец с такъв, и нямаше никакви ядове. Не би трябвало да пуска подгрев при 19 градуса, но антифираз ти може да е бил студен от нощес.
maxuel82 02 юни 2016 - 21:28
Ясно ! Благодаря ! Един лаишки въпрос - как се вадят лулите на подгревните свещи ??? Предполагам се дърпат, но след доста силно подръпване не ще да излезе ,та не исках да напъвам още да не ги счупя !
bojo06 03 юни 2016 - 12:07
maxuel82 07 юни 2016 - 17:58
Много нескопосано са направени тия лули ! Все пак ги извадих и проверих свещите с пробната лампа и се оказа, че всички свещи са здрави !Дори свалих две от свещите и освен, че са здрави изглеждаха като да са сменяни наскоро
Купих и нов 74Ah акумулатор с 680 пусков ток ! Сега пали от 1/4 оборот ! Дано да не е временно явление !
Купих и нов 74Ah акумулатор с 680 пусков ток ! Сега пали от 1/4 оборот ! Дано да не е временно явление !