Alpine, JVC, Kenwood, Pioneer, Sony, LG Модули за Мулти-Волан Opel/Ford/Mazda/Honda/Nissan/Chevrolet/Citroen и BMW
u-ray 06 юли 2007 - 15:07
от няколко дни и аз съм с адаптера ....... поредния щастливец ..... свършиха мъките
адаптера работи без грешка, нямам думи... и на тази цена..!!!
....а удоволствието да ползваш бутоните на волана е несравнимо...
адаптера работи без грешка, нямам думи... и на тази цена..!!!
....а удоволствието да ползваш бутоните на волана е несравнимо...
opel vectra x18xe 13 юли 2007 - 23:15
Колеги и аз от 1 седмица имам адаптерчето и то работи безотказно!Много е готино да се използвам копчетата на волана отново.Искам да изкажа благодарности на колегата
Mano 20 юли 2007 - 15:19
Момчета, трябва да ви кажа че адаптера е перфектен. Откакто колегата VectraB ми го монтира съм супер доволен. Просто удоволствието да си командваш МР3-ката от волана е несравнимо. Когато си пийна и седна на дясната седалка (и жената кара) се чувствам като осакатен, когато трябва да пипам нещо по CD-то. Адаптера е много функционален и като му свикнеш просто си джиткаш без да гледаш и мултиволана става все едно част от тебе. Много се кефя. Тая джаджа си заслужава парите!
strive 15 август 2007 - 10:20
VectraB, на Aug 15 2007, 10:53 AM, каза:
Последния Sony адаптора вече е при колегата strive !
А колегата strive вече си командва новото SONY CDX-GT616U от волана и е ...
Това ми е първата кола, имам я от около месец и за първи път си позволих да пипам сам нещо по нея... та дори и начинаещ, успях да свържа адапторчето и player-а за броени минути. Изпипано е страшно стилно, както като замисъл и функции, така и като изпълнение и външен вид. Особено ме израдва готовото краче на сигналния pin което се мушва в свободната позиция на ISO конектора от преходния кабел Професионална работа ;)
Благодаря на VectraB и за бързите отговори на лаишките ми въпроси
Zafira 15 август 2007 - 10:52
От два дни и аз имам адаптер за новия ми Pioneer. Много съм доволен и благодаря на VectraB за изработката и монтажа. Бързо, лесно и професионално.
Успех на всички с новите им CD-та и адаптери.
Успех на всички с новите им CD-та и адаптери.
gogich 29 август 2007 - 21:23
Благодарности и от мен за VectraB!
Беше много КОРЕКТЕН от първото ми обаждане, та до монтажа!
Адаптора си стана като част от едно цяло!
(още едно удоволствие при карането)
Беше много КОРЕКТЕН от първото ми обаждане, та до монтажа!
Адаптора си стана като част от едно цяло!
(още едно удоволствие при карането)
ЕмбаТа 16 септември 2007 - 14:13
И аз вече имам адаптор,
всичко работи перфектно като заводско!!!
Благодарности на колегата VectraB!!!
всичко работи перфектно като заводско!!!
Благодарности на колегата VectraB!!!
Гостpeshokn_* 19 септември 2007 - 08:50
Привет Юлий!
Получих адаптера, принтирах инструкциите за инсталация, монтирахме го и най-важното - вече се чувствам като човек!
Бих призовал всеки да опита - парите са нищо, удоволствието е огромно, предимството е страшно!
Евала!
Получих адаптера, принтирах инструкциите за инсталация, монтирахме го и най-важното - вече се чувствам като човек!
Бих призовал всеки да опита - парите са нищо, удоволствието е огромно, предимството е страшно!
Евала!
minkata 15 октомври 2007 - 11:23
Аз също се сдобих с адапторче миналата седмица и съм супер доволен. Благодаря на VectraB за коректността и чудесната джаджа, която е направил.
agronoma 19 октомври 2007 - 19:06
хайде и аз да кажа едно голямо мерси на VectraB за адаптера пионер и качествено обяснение по телефона на грешсата ми при монтажа. Наистина си заслужава екстрата парите
mazymind 11 ноември 2007 - 13:14
И аз вече съм горд собственик на тая джаджа . Адаптера ми го постави лично създателя му като ми помогна и с няколко други проблема по захранването... много съм доволен както от работата така и от отношението
Колеги поръчвайте няма такъв кеф да си цъкаш по нефабричното CD с волана
Колеги поръчвайте няма такъв кеф да си цъкаш по нефабричното CD с волана
kalinkov 26 ноември 2007 - 20:03
Специални благодарности на колегата VECTRAB за адаптора! Повече от два месеца съм с адаптера и мога само суперлативи да посипя по повод необятния български гений ! Удоволствието е най -пълно , когато видиш завистта в очите на колегите ,които не карат ОПЕЛ или просто не са разбрали , че нещо толкова малко може да носи в себе си толкова много лукс и функционалност! Сега очакваме скоро да може да си прехвърлим и RDS -а на дисплея!
P.S. Специални благодарности за отзивчивостта и по други проблеми ,не късаещи адаптора ( той си знае )!
P.S. Специални благодарности за отзивчивостта и по други проблеми ,не късаещи адаптора ( той си знае )!
vasil16 09 януари 2008 - 07:40
От няколко дена съм с адаптора и е перфектен. Колегата VectraB е много точен! Благодаря му за търпението да вкараме касетофона обратно в оскъдното пространство на Астра Г.
lorda 17 януари 2008 - 10:12
Юли велик си бате!! Хиляди благодарности получих си двата адаптора и на Вектрата го сложих и на Зафирата го сложих , работят си перфектно, екстрата си е №1 точно за 1 ден забравих изобщо да барам плеъра всичко си правя от волана. Айде още веднъж благодарности и да не забравиш лятото да дойдеш на гости в Бургас да те заведа на рибарското селище Ченгене скеле (рекламата на Прокредит Банк с рибаря с бялата брада и лодката, там е снимана и на бащата приятел) да хапнем по една рибена чорбица
litex 04 март 2008 - 00:17
Много се радвам че успях да се сдобия с еднo JVC адапторче !!!
Големи благодарности на Юли за труда, който е положил за да можем всички ние с мултифункционалните волани да се наслаждаваме на музиката и удобството!
За адаптора мога да кажа само добри неща.. Работи си безотказно и според мен доста по-добре отколкото със стария ми оригинален касетофон - по-бързо усилва и намалява звука, а и не ми се включва нещо друго като натисна бутона за усливане, както се случваше със старото ми Philips CAR-400.
Препоръчвам на всеки, който има мулти волан и стар касетофон или CD което вече трудно чете да си вземе една хубава музика, а за останалото ще се погрижи Юли (VectraB)!
Благодаря още веднъж!
Големи благодарности на Юли за труда, който е положил за да можем всички ние с мултифункционалните волани да се наслаждаваме на музиката и удобството!
За адаптора мога да кажа само добри неща.. Работи си безотказно и според мен доста по-добре отколкото със стария ми оригинален касетофон - по-бързо усилва и намалява звука, а и не ми се включва нещо друго като натисна бутона за усливане, както се случваше със старото ми Philips CAR-400.
Препоръчвам на всеки, който има мулти волан и стар касетофон или CD което вече трудно чете да си вземе една хубава музика, а за останалото ще се погрижи Юли (VectraB)!
Благодаря още веднъж!
PGM 31 март 2008 - 20:29
Здравейте колеги !
отдавна се се каня да напиша няколко реда относно адаптера на Юли. И сигурно защото все не намирах време , за това ми се случи една тъпа повреда в инсталацията на една от вратите , заради която си потроших ръцете докато я оправя . Това на шега . Устройството работи пефектно , изобщо не натоварва инсталацията на автомобила и се монтира много лесно. За качеството на изработка мисля , че няма смисъл да говоря , вижда се . Това е един много хитър начин хем да имаш модерен плеар ( защото знаем какви са оригиналните , ако някой мундар не го е изкормил още преди да дойде при тебе колата ) и да си ползваш бутоните на волана . Голямо улеснение и кеф е ......Даже първите дни такова щракане падна , че един приятел си помисли , че ми презкача много CD-то ......щура работа .
Обаче освен адаптера има още нещо много важно. Юли е много точен и винаги готов да помогне , и най-често не във връзка с адаптора ( защото както споменах вече ,той е безотказен).
Много поздрави на Юли и му желая всичко най-добро !
Поздрави и на всички колеги във форума
отдавна се се каня да напиша няколко реда относно адаптера на Юли. И сигурно защото все не намирах време , за това ми се случи една тъпа повреда в инсталацията на една от вратите , заради която си потроших ръцете докато я оправя . Това на шега . Устройството работи пефектно , изобщо не натоварва инсталацията на автомобила и се монтира много лесно. За качеството на изработка мисля , че няма смисъл да говоря , вижда се . Това е един много хитър начин хем да имаш модерен плеар ( защото знаем какви са оригиналните , ако някой мундар не го е изкормил още преди да дойде при тебе колата ) и да си ползваш бутоните на волана . Голямо улеснение и кеф е ......Даже първите дни такова щракане падна , че един приятел си помисли , че ми презкача много CD-то ......щура работа .
Обаче освен адаптера има още нещо много важно. Юли е много точен и винаги готов да помогне , и най-често не във връзка с адаптора ( защото както споменах вече ,той е безотказен).
Много поздрави на Юли и му желая всичко най-добро !
Поздрави и на всички колеги във форума
BOBSI 31 март 2008 - 21:07
Да споделя за адаптора поставен в моята Астра от Vectra B...работи безотказно... много и още дълго време да ни радваш и улесняваш
maldini 07 юни 2008 - 17:38
Минаха няколко месеца от както си взех адаптор за Пионера на Вектрата и съм ИЗКЛЮЧИТЕЛНО доволен, това копче за MUTE е несравнимо яко, звънне телефона и опаааааа музика за фон....coooollll men.
mupkoc 18 юли 2008 - 18:29
Чудесно изделие добавящо страхотната екстра на автомобила Ви да заработи отново, лесен монтаж (пещерняк би се справил) и не на последно място VectraB е много точен и коректен и готов да помогне с каквото може.